Печальный сон... Из Маргариты Метелецкой

Кариатиды Сны
Пручався сон...
Маргарита Метелецкая
(http://www.stihi.ru/2017/01/16/8649)
-------------------------------------------


    Пручався сон сумний і не хотів тікати,
    І не давав щось радісне плекати,
    Ховав надії під важким склепінням
    Розпачливості, страху, отупіння...

    Душі натхнення припадало пилом...
    Знов я молилась, щоб зболілим тілом
    Під крильцями священними спочити,
    Не годна хрест життєвий волочити...

    І, бачачи самі страждання люду,
    Серед спокус все мріяла про ЧУДО -
    Про міць Твого євангельского Слова :
    "Бери постіль, іди та будь здорова !"


               

********************************


Печальный сон упрямо не хотел кончаться,
И не давал в нём радости плескаться,
Надежды под тяжёлым сводом были -
Тревоги, отупенья и унынья...

Души наитие пыльцой покрылось...
И чтоб больное тело, я молилась,
Под крыльями священными покойно -
Не волочить! - нести свой крест достойно...

И , видя - всех!- страданья без боязни,
О ЧУДЕ я мечтала средь соблазнов -
Могуществе евангельского Слова:
"Бери постель, иди и будь здорова!"