The decent pastime. by Spoof Prankster

Яша Беспардонников
Благопристойное свидание


Один культурный господин
Зашёл к культурной даме,
Не сквернословил, не чудил,
Не лапался руками.

Он за неё поднял бокал,
Мизинец оттопырив.
Его совсем не отвлекал
Её глубокий вырез.

Она внимала в тишине
Его учтивый шёпот,
А утром вежливо вполне
Его послала в ж@пу.

***

A decent man one evening came
To see a decent lady.
He didn’t play a dirty game
His conduct wasn’t shady.

He was so graceful with a glass,
His toast was impressive.
And then not once he cast  a glance
At lady’s bust suggestive


He talk, his interests were vast,
He told very brightly.
And when the night of talking passed
“Fuck off!” –she said politely.