Pure horse! by Spoof Prankster

Яша Беспардонников
When a lady leaves away
Graceful her cabriolet,
Then the horse with no grief
Feels a sense of some relief.

***

    Баба с возу – кобыле легче

Чтоб кобыла не страдала,
Пусть изящной будет дама.
Не грузите зря карету,
А садитесь на диету.