FriendzONE

Миша Стан
FriendzONE

Я знаю тебе як прочитану книжку
Я маю тебе постійно як знижку
Я тебе приручив мов дику кішку
І я єдиний гість у твоєму ліжку

Я вранці бачив тебе без макіяжу
Після ночей безумного абордажу
Я знаю всі твої секрети й бажання
Для тебе лиш я як надія остання

А ти мрієш про будинок на березі моря
І прожити в радості разом без горя
Десь на узбережжі штату Орегона
Та якби не ця клята френдзона

Ти представляєш мене своїй мамі
Говориш що в мене серйозні плани
Що скоро я попрошу серце і руку
І буде вона нянчити своїх онуків

І все це б нічого якби не "але"
Хоч є між нами таке почуття немале
Ти називаєш дружбу словом кохання
А мені ні до чого любовні зітхання

Ти для мене лишень просто подруга
Завтра на твоїм місці опиниться друга
Мені з тобою бути поруч приємно
І я роблю все щоб це було взаємно

А якщо твоя душа прагне більше
Кохання такого як у піснях і віршах
Якщо тобі ця набридла френдзона
То купи собі квиток у штат Орегона

Автор: Міша Стан, с. Угля, 14 січня 2017 р.