Я тебе в дчекала

Оксана Губина Яковлевна
Я тебе відчекала життя
і не одне
І зростало тендітне чуття
і не мине
В снах тебе зустрічала
І чула в вітрах
В своїх мріях до тебе злітала
Наче птах.
Я дощем тобі пісню співала
Зрання
Заховай в своїх спогадах
моє ім’я…
Ти від мене душі своєї
не відвертай
І тихенько без зайвих слів
мене ніжно кохай.