Мр йте, Люди! Прошу, Мр йте!

Сияющий Свет
Я невиправимий мрійник і не шкодую,
Бо Мрії мої як Щит і лезо Меча
Захищають мене, коли я бідую,
І світять вночі ніби свіча.

Так, з мене практик геть нікудишній:
Не підлабузник і за чесноти стою я без меж,
Мені не сором дивитися в очі ВсеВишнім,
І їм в мої очі не сором дивитися теж.

Так, я дивак - з точки зору хапателів злата.
Так, я не вмію гребти все під себе...
Я думаю про те, щоб могла Справедливість мати
Кожна людина тут на Землі, і кожна Сутність на Небі.