Вiдчуття

Людмила Дзвонок
                Колиска серця сповнена добром.
                Польова Ромашка

Колиска серця сповнена добром-
Це сердцем я своїм без слів відчула,
Від цього тіло повниться теплом...
Любов моя мене не проминула!

Любов прийшла, яку бажала вік,
Яку чекала з ранку і до ночі!
Рікою сльози з-під моїх повік,
Така вже оця душенька жіноча...

Радію, справді, але сльози ллю,
Не можу втримати, змокріли щоки.
Дам вийти з себе старому болю –
Від цього ллються по щокам потоки!

Як гарно знати – з ким твоє життя.
Радіє серце, що знайшло з ким злитись.
В нім мудрість є, у ньому відчуття,
Яке дає в житті не помилитись.
                14.01.2017