Щедривка

Елена Ливадова
Щедрого вечора, пухкого печива
Теплої оселі, радощів в заселлі,
Дружньої родини, щасливої години,
Любові та багатства, казкового чудацтва,
Гостей в хаті вдячних, вареників смачних,
Куті запашної, щедрівки втішної.
Сію-вію-посіваю, з Новим роком всіх вітаю!