Холоднi долонi

Татьяна Корольчук
Надто багато шуму-
Не вистачає сили,
Страх засліплює очі.
Ніби і не грішили

А світло стає тьмянішим,
Повік не розплющити рано.
І став для мене ріднішим
Той день,що загоів рани

Надто багато тиші
У світі,у телефоні
Я досі не відчувала-
у Тебе холодні долоні