З Христовим, радiсним, Рiздвом!

Раиса Андрейчук
Хай в цей святий, Різдвяний вечір,
Впаде вам зірочка на плечі!
А ви бажання загадайте,
Колядки весело співайте!

І неодмінно, все здійсниться -
Добро у душах відродиться,
Любов у серці запалає,
І в дім ваш щастя завітає!

Господь зішле благословіння -
На мир, удачу і везіння,
Наділить вірою й теплом...
З Христовим, радісним, Різдвом!