Таемниця моя - невеличка, та я не зiзнаюсь

Миклош Форма
Таємниця моя – невеличка, та я не зізнаюсь.
Це настільки інтимне, що навіть близьким не скажу.
Боже, як я люблю! Боже, як же я сильно кохаю!
І щоразу на зустріч з любов'ю нестримно біжу.

Тихе щастя моє, чи можливо тебе не кохати?
Чи можливо про тебе не думати день? Навіть мить?
Тихе щастя моє – віковічні зелені Карпати...
Буду вашу красу неймовірну довіку любить...

Знову я розташовуюсь так, щоб побачити більше,
Щоби погляд зелену свободу водночас ввібрав.
Ще би крила зелені – злітати все вище і вище,
І з карпатського неба співати, як я покохав...