Моe Я розлетiлося крилами

Катерина Жебровська
Моє Я розлетілося крилами
За осяяні Сонечком обрії,
Під напнутими радо вітрилами
Подалося в дива та історії…

Моє Я спопеліло у полум’ї
Безумовності і безпідставності,
Зігріваючи мрії і роздуми,
Що не знають про терміни давності…

Моє Я розсоталося нитками
По усюдах далеких небачених,
Мерехтіло пригодами, звичками
На шляхах, почуттями означених…

Моє Я скрижаніло бурульками,
Розпорошилось снігом і прощами,
Закрутилось блискучими кульками,
Поєднавшись з Любові потоками…

10.01.2017