Атлант

Черничная Сказка
Я твій атлант
і ним я був довіку,
Я твій атлант
і ним залишусь назавжди.
Щодня вмираю, в'яну наче квітка
Щасливою аби була лиш ти.
Для тебе все знесу і перенесу,
Хоч часом не легко мені
Ти, дівчинко, моя принцеса,
Лишайсь зі мною на віки.
Один атлант, одна принцеса,
Не знають й боги, де й коли,
Побачать ще таке кохання
Яке ми здобулИ