Двотисячорiчне спостереження

Константин Матаков
          ***


Розбіжності пера, чорнила та паперу
Ось замість карбування літер - креслення
Суцільна нісенітниця мов згарище химерне
Слова не можуть скластися в єдине речення

Навіщось заручилися підтримкою в печері
Всі смисли забуття навколо твердження?
Де сьомий січня день, - там нескінченність перлiв
Це двотисячорічне спостереження..


                40117