***

Сергей Ковальський
Що є наше майбуття,
Хвилини радості до скону.
Чи на секунду зійти з розуму!
Віддавши все, для почуттів
Я мандрівник в твоїх снах.
Хотів пришвартувати душу, я свою,
на твоїх безкраїх берегах.
Так я вважаю їх безкраїми,
і просто я тону, від того,
що можу бути поруч.
Але ні, я знову схибив,
все рівно, я пливу один.
У бурхливому океані.
І хочеться тебе знайти.
Мій берег, пристань.
І любов...