Жiноче кохання

Светлана Камышная
Жінки відверті і не стримні у коханні,
Де зібрані потоки почуттів,
Кохають  , так відверто, як в останнє,
Даруючи все те, що ти хотів.
Та щирість не акторська, непідробна,
В ній світ загублених жіночих мрій.
Кохаючи - себе віддати згодна...
За це кохання - зла не заподій!!!