Снiжинки для Даринки

Виктория Барановская
Он кружляють для Даринки
Легкокрилії сніжинки, 
І танцюють для Дарусі
Білі та лапаті гуси.

Сипле вовною сніжок
На маленький чобіток,
Рукавички огортає
І Даринку обіймає.

Посміхається Даруся
З-за невидна до бабусі.
Те "невидно" так далеко,
Не літають там лелеки...

Там пташки не гомонять,
Рано там лягають спать,
Діти там сумні й дорослі,

Стежки радості порослі...
Дзвінко дівчинка сміється
Від усього свого серця,
Бо не відає вона,

Що десь в світі є війна
Хай Дариночка зростає
Й лиха того не спізнає.
Хай в її дитячім світі,
Ласкою, добром зігрітім,

Не оселиться страшна
Відьма-злодійка війна.
Хай кружляють для Даринки
Світлі янголи-сніжинки.

Посміхнеться хай Даруся
Хоча б здалеку бабусі.


      Донецьк, 03січня 2017 р.