З Новим роком!

Михаил Онищенко2
    З  Новим  роком!

Новий  день  настає,
Він  надію  дає.
Я  вітаю  Вас  друзі,
Усіх,  з  Новим  роком!
Рік  такий  молодий,
Хай  буде  чарівний.
І  веселий,  щасливий,
У  нас,  крок  за  кроком.

Ми  цінуєм  життя,
І  йдемо  в  майбуття.
Хай  здійсняться,
Наші  завітнії  мрії!
Хай  панує  любов,
У  людей,  знову  знов.
Бо  не  можна,  не  можна,
Нам  жить  без  надії.

І  нехай  всім  щастить,
Бо  життя – тільки  мить.
То  ж  бажаю  я  Вам,
Зустріти  удачу!
І  щоб  кожного  дня,
Раділа  рідня.
За  нас,  ми  варті  того,
І  достойні,  в  придачу.

На  Землі,  Новий  рік,
Розпочав  новий  лік.
Я  бажаю,  бажаю,
Лиш  мирного  неба!
То  ж  співаймо  пісень,
Щоб  настав  новий  день.
І  в  нас  завжди  було,
Все,  так  як  треба.

   09:10.01.01.2017.