Мама та син

Лайт 13
Мама та син...
Ніхто й не знає
Як матуся чекала,
Надію, мрію цю плекала.


Знала.День буде погожий,
На них з коханим, буде схожий.
Коли побачила його - заплакала
Всевишньому, за все подякувала:

Про що мріяла-має,
І добра всім бажає,
Щоб дітки були щасливі,
Ввічливі,трудолюбиві....