Що ж менi робити?

Саловал
Лине знову серце
до кохання,
Та його немає…
Що ж менi робити?

Та куди той смуток
Негаданий дiти,
Що тепла жадає…
Що ж менi робити?

Знов в холодне лiжко
Засинати лiгти.
Тiльки сну немає…
Що ж менi робити?