Сонет 1485 Не риторика

Аллан Гурченко
(По-українськи)

Кому душа моя цікава?
Кого приваблює мій вірш?
Від кого в мене ця забава? –
сонетів перелік безліч.

Чому людей вбивають люди?
Кому потрібна ця війна?
Чому при владі всі – паскуди?
І в зрадника яка ціна?

Так Щастя в Україну прийде?!
Чи я до цього доживу?
.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .
Та вранці знову сонце зійде, –
одне на всіх! – на цім Кону.
Та Прийме БОГ Не всіх в СВОЇ Обійми.
Тому, Читачу любий мій, – Пильнуй.
27.07.2016