Ума палата

Евгений Рослик
Того як я гарний
Не шукайте марно.
Кращого не має
Це я точно знаю.

Така в мене вдача
Бо я не ледачий.
Я веселий, гомінкий
Знайте всі, що я такий.

Краще всіх співаю,
Усі вірші знаю.
І мені за вроду
Немає проходу.

У люстерку подивлюся,
То себе засоромлюся.
І три дні потому
Не виходжу з дому.

В мене повна хата
І ума палата.
Того як я гарний
Не шукайте марно.