Ангел

Оксана 20
То все слова… то все лише слова…
Зимове сонце висушило душу.
Тумани, степ, примарна ковила,
Сніги, метілі …Мушу, мушу, мушу…
Я вистою, я житиму , не вмру!
Спіткнеться куля - недолугий снайпер…
Німе кіно… у нім мене нема…
На крилах хто? …
-Я - ангел ! Також ангел…