Запрограмована

Черничная Сказка
Запрограмована кохати
Віддати кожен день тобі,
І кожен подих мушу я віддати
Програма так сказала (ні).

Тому що вільна я з тобою,
І в той же час не хочу я іти.
Бо поруч можу бути щирою, собою,
А може, вже без тебе й щирість не знайти.