Не тревожь мне душу, скрипка - К. Меладзе-english

Евгений Ратков
DON’T BOTHER MY SOUL, VIOLIN
 
Don’t bother my soul, violin,
(I) Сan't hold back my tears now,
By your sadness, please, don’t hit me.
I will never share  with you
My deep own  melancholy,
All of it will be with me.

Intoxicated maid  of   young age,
Waved at me in the trail,
Somewhere she is  flying.
My years have passed  oh! so soon,
Had no time to look  back,
I see leaves on the trees are dying.

It’s high time to do my pray,
It’s high time to go away,
It’s high time to find that home
Where my love lives alone,
Where my love waits alone.


In the blue sky  was a white swan
And he planned over my head,
Then he vanished  in the clouds…
Through high mountains I will go,
Thrice the earth I will pass,
Could  I find her? - I don’t know now.

It’s high time to do my pray,
It’s high time to go away,
It’s high time to find that home
Where my love lives alone,
Where my love waits alone.

===========================================
Константин Меладзе:


Не тревожь мне душу, скрипка,
Я слезы не удержу,
Не томи меня своей печалью.
Грусть-тоску мою с тобою
Ни за что не разделю.
Всю ее себе оставлю.

Юных лет хмельная дева
Помахала мне во след,
От меня к другому улетая.
Годы пронеслись так скоро
Оглянуться не успел.
Осень за окном седая.

Припев:
Выйду дому поклонюсь,
Молча Богу помолюсь
И пойду искать края
Где живет любовь моя,
Где живет любовь моя.

В чистом небе белый лебедь
Надо мной крылом взмахнул,
В голубой дали как дым растаял.
Горы разведу руками,
Трижды землю обойду,
А найду ль ее не знаю.

Припев:
Выйду дому поклонюсь,
Молча Богу помолюсь
И пойду искать края
Где живет любовь моя,
Где живет любовь моя.