Пiд ялинку

Михаил Онищенко2
         Під  ялинку.

Внучку  під  ялинку,
Я  поклав  мандаринку.
Цукерки  й  шоколадку,
Щоб  було  все  в  достатку.

Сказав,  це  приніс  зайчик,
Вухань – побігайчик.
А  внучок,  мій  хороший,
Запитав: а  де  гроші?

І  що,  як  стріне  зайця,
То  відірве  йому  …вуха.
А  я,  ото  все  слуха,
І  зрозумів  так  онука.

Всім  треба  правду  казати,
Щоб  тим  зайцем  не  стати.

   08:40.28.12.2016.