Лише ц1 кл1ше

Черничная Сказка
Тримай
за руку
сильніше
Я поруч
Терпкіше
шепчи
і ти відчуваєш
всю карамельність
корично - горіхову
інфантильність
мою
Бо у коханні
немає нічого нового
Але у нас все більше живого
такого, що сенсу
не має в неідеальному
світі
Але тепер
наші мрії
ніжним маривом
оповиті
Цілуй непомітно
у шию
у щоку
І смійся привітно
з мого шоку
І бажай
цілу ніч
говорити
лише тихо
Лише...
ці кліше
полюбити зуміти
на всю ніч
Тягар з пліч
тихо спав
В нас лише
ці кліше
І бажання
що тягнуть
до дна
І зітхання
бо весна
В мене вічна
весна...