Бунт у ретв1тах

Черничная Сказка
Твоя думка у лайках, бунт - у ретвітах
Зміни - це фільтр в інстаграмі змінити
Ти думаєш - аплодисменти, весь в квітах
Доки щиро пишеш як важливо любити

Ти типу філософ і шариш цитатами
Описати (неіснуючу) свОю депресію
Сипеш суспільству псевдо - порадами
Тобою побороті зло, расизм і репресії

І знаєш, ти вже досягнув популярності
Тільки огидно на досягнення ці дивитися
Так грубо відчутна іронія твоєї полярності
Ти проповідуєш волю, а без інтернету готовий убитися