Новорiчна нiч

Оксана Майданська
    Замело в Карпатах снігом і все стало біло.   Ялиночки в лісі були вбрані сніжинками. Вони поміж смерек були такі гарненькі, одна від одної, що просто шкода рубати, але ж у хаті вона теж буде радувати сім’ю у Новорічну ніч. Налетіли горобчики , а може то снігурі, сіли на гілочки і поспівували свою щебетливу пісеньку, тріпочучи крильцями, перелітаючи з одного деревця на друге. А на одній ялиночці вони сиділи наче іграшки, сніжинки падали і виблискували  як дощик. Прилетів Шишкар  і сів на самий вершок ялиночки, і все ялиночка вбрана.
    В лісі тихо, сніжинки падали і кожна ялинка була білосніжна. Звірі поховалися, не було видно а ні зайчика , ні білочки. Напевно всі вийдуть вже у Новорічну ніч. Сніг перестане падати і на горизонті випливе місяць. Зорі в небі замерехтять  і кожна зірочка засвітить замість гірлянд.
   Мороз теж захоче побувати у Новорічну ніч, він буде поскрипувати і малювати вікна сніжинками. Кожний постарається мати гарний настрій. До маленьких діточок прийде   Дід  Мороз і Снігурочка . Звичайно принесуть їм подарунки  які вони записували на листочку, і поставлять під ту ялиночку, що була найкраща в лісі, яку їхній татко приніс. Вони так нею раділи. Убирали різноманітними іграшками, кольоровими дощиками, а вершок  доторкався  стелини.  З якою любов’ю вони витворяли  сніжинки із умілих ручок  з’являлися на ялиночці.
                З Наступаючим 2017  РОКОМ!!!               

                http://www.proza.ru/avtor  О.М.                28.12 2016   21:00