1 мя

Черничная Сказка
Ім'я твоє різке й миттєве
Озоново - крихке,
Таке просте, таке суттєве,
Як вітру смак - легке.

Ламке як сонця перший промінь,
Що загубив свій шлях у вітах,
Холодне наче в морі повінь,
Тонке, як аромат у квітах.

Твоє ім'я на слух як сталь,
Як мить, що рветься в нескінченість,
Як сонця танучий кришталь,
Що сходить в танучу буденність.