Чи, може, то Любов

Рина Зарецкая
               

 Як дивно цє ,

 Що той забутий спів ,

 Як пісня лісова ,

 В душі моїй росте !

   Цє ти ,  Лукашику ?

   Чи мареться мені

   Що знов лунають в лісі

   Звуки Чарівні ?

 Чи, може , то Любов , -

 Одвічна , Невгасима

 В моєму серці

 І над лісом лине ? !
      
                Мавка