Ты слышишь? укр

Наталья Бурлай
Ти чуєш ?
За тином музИка десь грає,
Бандури чудовой лунає кришталь.
То серце його про кохання співає,
То душу його обіймає печаль.

Ти бачиш ?
До нього легкою ходою
По стежці зеленій дівчина іде.
І квіти у косах, і брівки дугою,
І рученьки ніжні - все парубка жде...

Ти знаєш,
Мабуть, вони будуть щасливі...
Нехай не завжди , а лише тільки мить.
Поки їх кохання тримає на крилах,
І поки струна у бандури дзвенить.