А днi iдуть

Михаил Онищенко2
А  дні  ідуть.

А  дні  ідуть,
Минають  знову.
Моїй  журбі,
Краю  нема.
Бо  без  любові,
Без  любові.
Прийшла  печаль,
Прийшла  сама.

А  за  вікном,
Холодний  вечір.
І  на  душі,
Згаса  вогонь.
Не  обійму,
Тебе  за  плечі.
І  не  відчую,
Жар  долонь.

Та  пам’ятаю,
Я  пам’ятаю.
Цілунок  губ,
Твоїх  п’янкий.
Тебе  згадаю,
І  серце  краю.
Лечу  до  тебе,
В  час  такий.

А  дні  ідуть,
Проходять  ночі.
Моя  надія,
Не  проста.
Я  хочу  бачить,
Твої  очі.
І  цілувать,
Твої  вуста.

 00:25.25.12.2016.