Песня о Нарнии

Прасковья Медведева
All the world is dark and gloomy
Till like always from nowhere
It appears like a wonder,
Like a star in summer air,
Out of laws of world creation
And beyond imagination
To remain inside us
For entire life...

Narnia, Narnia,
The great and magic land,
Narnia, Narnia,
Where spring will never end.

Everybody's sad and moody
Till like always, from nowhere
It appears like a wonder,
Like a star in summer air...
Is it earth, or is it heaven?
I have been there and I haven't,
But it stayed inside me
For entire life...

Narnia,
The great and magic land,
Narnia,
Where spring will never end.

Текст оригинала:
Как всегда из ниоткуда,
Как всегда из никуда
Возникает словно чудо,
Словно новая звезда
Вне законов мирозданья,
Вне времен и расстоянья
Чтобы в нас остаться
Раз и навсегда

Нарния, Нарния, волшебная страна
Нарния, где каждый день весна
Нарния, волшебная страна

Все несчастливы покуда
Ниоткуда в никуда
Возникает это чудо
Словно новая звезда
То ли быль, а то ли небыль
Я там был и я там не был
Но во мне осталась раз и навсегда

Нарния, Нарния, волшебная страна
Нарния, где каждый день весна