Панянкам в д панянки!

Виктория Вострикова-Ниц
А грудень вже піклується про Вас,
та навпаки всьому приходять речі,
що здалегідь вшановують весь час!
І в очевидці прибувають у безпеці...

Хай лише щастя, лише радість аж снує!
І вже кружляє біля Вас... Та так співучє
весь світ дарує, мовить Вам про все!
Душой тремтячою охоплює в розлуччі...

І з роком, що відходить вже від нас,
не виконавши різні обіцянки
самім собі... Хто лише, окрім Вас
не дочекав, не докохав, панянки?!

Так є - із Всесвіту приходять лиш дари...
Гостинці Миколай нам посилає!
Та збережи нас, Боже, бо вже ми
втомились від надії і відчАю!..

Все саме так — про грудень і про нас,
про Миколая та бажанні речі!
А Новоріччя наближається в цей час,
«Так!»,— мовив всім панянкам,— «Ви — в безпеці!»