прощавай

Мельник Яна
А тепер прощавай. Ти навік
Залишився коханням моїм
Не зімкну у цю ніч я повік
Збережу твої сни безсонням своїм
Заплету собі в коси айстру
Щоб твій сон став прекрасним
і в думках обійматиму часто
щоб зігріти теплом
ти не думай, я не нещасна
просто крила мої спалила любов