Гимны любви

Наталья Бордюг 2
Кохаю...
Всім серцем...
Кохаю...
Всіма фібрами душі ...
Кохаю
І жити без тебе не можу!
Кохаю...
Щоразу вмираючи,
Коли розходяться наші шляхи ...
Кохаю...
Живучи надією,
Що поруч будемо
І вічність нам складе
Гімни про кохання !!!