Зимовая казка

Оксана Вершинина 2
Тиха зимовая казка
Падає з неба зі снігом,
Начебто Божая ласка,
Ніби Різдвянеє Диво.

Сиплеться сніг на обличчя,
Цілують сніжинки вії,
Зимньої тиші величчя
Я турбувати не смію.

Янголи із Потойбіччя
Сурмлять про щирую радість.
Сиплеться сніг на обличчя,
Серцю даруючи Святість.