Аритмiя?..

Ковальчук Максим
Поруч... Й за кожним її рухом, мої слідкують очі...
І вперше я жалкую, що мені не меньше літ...
Бо, якось, серце у грудЯх "не правильно" гуркоче...
І спокій "видає" набат... І я не знаю, що робити слід...