Так багато...

Князев Дмитрий
Так багато різних речей помирає в мені
Так багато сумних думок я топлю в вині
Один на один,але біль не мина
Все глибше і глибше,до самого дна

Так багато і мало тебе у моєму житті
Так багато складних почуттів,які мали піти
Надійно сховалося щастя моє
Далеко і поруч.Та де ж воно є!?

Так багато солодких снів,але ніч мина
Так багато холодних слів і мій світ завмира
У котрій годині,не знаючи де
На хибну дорогу ступило кохання моє

Так багато яскравих чудес,а ми досі сліпі
Так багато цікавих людей,які блукають в пітьмі
Один на один,їм бракує тепла
Ховають подалі серця,так само як я
                18.12.16