Подруге Светлане

Нина Ковальчук
Сяброўцы Святлане.

Мы ўсе залежым ад абставін,
Калі б магла я выбіраць,
І не парушыць іншых правіл--
Прыйшла б цябе павіншаваць.

На жаль, прыходзіцца завочна
З табой, сяброўка, гаварыць.
Жадаю сноў здаровых ноччу
І шмат гадоў спяваць, тварыць.

Люблю цябе за голас, вершы,
Жаноцкасць, шчырасць...Юбілей
У жыцці тваім ужо не першы,
Хай, столькі ж будзе і далей.

Шкадую, што не з вамі сёння,
Але ж у думках, спакваля,
Пачуцці, у светлае бяздонне,
Скрозь вёрсты пасылаю я.

28 мая 2016 год
здымак з інтэрнэта
аўтару дзякуй

Мы все зависим от обстоятельств, если бы могла я выбирать, не нарушая других правил, пришла бы тебя я поздравлять. Жаль, но приходится заочно, с тобой, подруга, говорить. Желаю снов здоровых ночью, и много лет петь, творить.
Люблю тебя за голос, стихи, женственность, искренность... Юбилей в жизни твоей уже не первый, пусть столько же будет и дальше. Жалею, что не с вами сегодня, но в мыслях, чувства в светлое пространство, сквозь вёрсты посылаю я.

Нина Ковальчук