Люблю тебя...

Филофобия
До нежности, до слез, до радости,
До грусти, до трагедии, до страха,
До неба, до луны, до слабости,
До бесконечности, до крыльев взмаха.

До дрожи, до мурашек, до бессилия,
До глупости, до боли, до тоски,
До мраморности кожи, до насилия,
До вечности, до гробовой доски.