МРО1

Анна Атрощенко
Прыходзіш ты камусьці ў сны --
чароўнаю багіняю...
І будзеш хлопцу мілаю,
як кветка першая вясны.
Каханаю жанчынаю.

Абудзіцца твая душа,
адкрыецца жаданаму...
Адзінаму, каханаму,
падорыш цэлы сноп святла
яшчэ неразгаданаму...
  1998 г.