Серце

Елизавета Хуповец
Немов той камінь, без душі,
Який не відчува нічого.
Такою я буду завжди,
Бо звідусіль чекає ворог.

Душа не відчува тепло,
Про нього мені більше не кажи.
Очі мої немов прозоре скло,
Казала тобі, їх ти збережи.
 

І ненавидіти могла, кричати
Я все могла, але цому пришов кінець...
Не хочу більше відчувати,
Ні радості, ні болі.
Серце моє - камінець.