Расстанне...

Анна Атрощенко
Масква. Вакзал. Твой пацалунак...
Пьянеем, нібы ад віна.
Расстанне хутка. І ад думак
Ляціць у бездань галава.

Бывай, каханы! Няхай будзе
Між намі -- толькі чысціня.
Нас разлучаюць злыя людзі...
Чужая стану табе я!
             1996г.