***

Ненормальные Сновидения
розбитися,померти,розірватись на куски
вкусити плід чужої насолоди
до мрії на мертвих тілах допливти
не промовчати, а крикнути: "я проти!"


відрізати шматок своєї плоті
відвідати те місто,що бачив уві сні
стати командиром на чужому флоті
розкрити вени вздовж, та не собі

просидіти в одному положенні години
додати перцю у свіжоспечений торт
заволати у маршрутці "срані кретини!"
прибути пізніше на тиждень у порт

втекти з свого міста на чужій машині
на хвилину замислитись про сенс життя
врятувати кішку з рук злої дитини
завжди викидати у смітник сміття
 
поглянути на світ очима іншої людини
сказати, що задоволений життям
ніколи не знати твоєї рутини
сказати, що чхав я на вас і на ваше ниття

але ти слабкий,тобі цього не зробити
ти по коліно застряг у лайні
якщо все ж насмілишся боротьбу відновити
просто довірся собі.