Садки зеленi квiтнуть навеснi

Ира Каменская
(Стихи на украинском языке)
Садки зелені квітнуть навесні...

Садки зелені квітнуть навесні,
Вдягають сукні ніби наречені.
А соловей співа свої пісні,
Що є для нас весни благословенням.

Шепочуть зорі про кохання знов,
Та місяць відповість на це мовчанням.
Бо він не знає, що таке любов,
Бо він не знає, що таке страждання.

Тебе кохати буду я завжди,
Нехай в душі моїй лунає голос,
Що промовляє кожен раз: "Прости",
Тебе ж бо втратити не хочу я ніколи.

                11.09.2011р