Я вiдкрию тобi таeмницю

Прокопенко Юрий
Я відкрию тобі таємницю:
Ти найкраще творіння небес!
Хоч пройди навіть Всесвіт увесь,
Упіймавши казкову жар-птицю,
Все одно не пізнаєш безмежність,
Що знайшов у єдиній тобі.
Не збагнеш, чом вартуєш ти більш,
Ніж всі інші творіння небесні.

22:16, 14.12.2016 рік.

Зображення: