***

Николай Новожилов Южный
У перший раз тебе побачивше,
Щось йокнуло в грудях,
І раптом стало все інакше,
Ніж було на днях.

Спокійний сон мій припинився,
Я думаю лише про тебе,
І з цим я вже майже змирився,
Прошу про зустрічі с тобою у неба.