Отаке кошеня, пiсенька

Евгений Рослик
Є у мене кошеня
Ще таке маленьке.
Воно каже мені мяу,
Грається гарненько.

Дуже я його люблю.
З ним частенько граю.
Із тарілочки кормлю,
З чашки напуваю.

А як станеться йому
Час у ліжку спати
Йому м’яко постелю,
Мов би його мати.

Є у мене кошеня
Ще таке маленьке.
Воно горнеться до мене.
Я йому раденька.